Loading...

Maatwerk

Vertrouwd met hout
voor elke job

schrijnwerk
in de breedste zin
van het woord

Volledig op maat van uw wensen

Wij voeren schrijnwerken uit in de breedste zin van het woord: vloeren, muren, daken en bijgebouwen. Als er hout aan te pas komt, kunnen de twee specialisten van MR Projects u helpen. Bij ons is geen enkel project standaard. Elk nieuw project wordt op maat gemaakt en elke klant krijgt een gedetailleerde offerte die we samen overlopen.

Maatwerk MR Projects

De lijst met projecten waarmee we u kunnen helpen is vrijwel eindeloos. Een houtskelet, elke vorm van interieurinrichting (trappen, deuren en ramen, houten meubels en dressings, vloeren binnen en buiten,...), gevelbekleding, winkelinrichting, bijgebouwen en carports, isolatie en ecologische bijverwarming zijn maar enkele van de mogelijkheden. Voor alle werken hebben we een bijpassende bouwmethode en een ruime keuze aan materialen. Leg uw budget en uw ideeën aan ons voor en bespreek de verschillende mogelijkheden met de specialisten van MR Projects. Wij staan steeds voor u paraat!

Meer over MR Projects

Interieurmaatwerk / Kasten
Keuken / Dressing / .....

Voor een stijlvolle, kwalitatieve interieurinrichting kunt u altijd een beroep doen op de diensten van MR Projects. Wij zijn uw partner voor alle maatwerk in hout: maatkasten, dressings, trapbekleding, binnendeuren, wandbekleding, badkamer, keuken, tafels, bureaus... U vraagt en wij maken het!

Winkel / Kantoor
School / Industrie / B2B / .....

MR Projects heeft als rasechte schrijnwerker heel wat ervaring in maatwerk en is daarom de aangewezen partner voor de totaalinrichting van kantoren, winkels en horeca. Wij nemen de tijd voor elk project, gaan met u aan tafel zitten en creëren een plan op basis van uw ideeën, wensen en budget.

Gevelafwerking / Gevelbekleding / .....

Voor de plaatsing van een houten gevelbewerking kunt u altijd een beroep doen op de diensten van MR Projects. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Het prijskaartje van uw budget hangt vaak samen met de gekozen materialen. Daarom staan wij u graag bij met advies, zodat u de juiste keuzes maakt. Ook wat de stijl betreft, kunt u op onze ervaring en insteek rekenen.

Houtskeletbouw / Bijgebouwen
Carports / ...

Een houten constructie met de juiste materialen hoeft helemaal niets in te boeten op het vlak van betrouwbaarheid en kracht. Het is juist een geldig alternatief voor de traditionele bouwmethode. U kunt bij ons terecht voor een offerte voor een houtskelet voor uw woning, dak of bijgebouw. Kortom: wij zorgen voor de totale uitbreiding van uw woning tot sleutel-op-de-deur.

Benieuwd hoe we uw project zouden aanpakken?