Loading...

Realisaties

Oog voor detail maakt
ons werk mooi

Een kleine selectie

Omdat we gewoon niet alles kunnen tonen

MR Projects neemt u op sleeptouw. Uit onze lange lijst van realisaties hebben we drie projecten voor u uitgekozen waar wij ons beste beentje hebben voorgezet. Elke realisatie voerden we dan ook uit met evenveel passie en zin voor perfectie. Laat u alvast inspireren...

MR Projects

Gevel en interieur

Locatie: Sint-Job-in-’t-Goor

Deze realisatie is gelegen in Sint-Job-in-’t-Goor, op een boogscheut van de Nederlandse grens. Architectuur met Michèle Vochten signatuur. Voor de fraaie houtconstructie aan de gevel ging de projectontwikkelaar aankloppen bij MR Projects. Dat resulteerde in grote tevredenheid bij de klant en dus werd gevraagd om tevens diverse interieurwerken uit te voeren.

Bekijk deze realisatie
MR Projects

Met smaak gerenoveerd

Locatie: Wuustwezel

Deze renovatie onder supervisie van architect Bart Van Loon bevindt zich in de Antwerpse gemeente Wuustwezel. De boerderij gelegen in de schaduw van kasteel Sterbos, dateert van medio 19de eeuw, maar binnen is het comfortabel genieten anno 21ste eeuw.

Bekijk deze realisatie
MR Projects

Sublieme keuken

Locatie: Emblem

Deze realisatie is gelegen in Emblem, nabij Lier. Een huis met de allure van een loft, waarvoor de credits gaan naar architectenbureau LOW uit Antwerpen. Er is veel gewerkt met beton dat de look heeft van vergrijsd hout. Wat een ruimtegevoel! Waar de woonkamer opgaat in het terras achteraan, staat een te gekke keuken van MR Projects die weet te bekoren.

Bekijk deze realisatie

Benieuwd hoe we uw project zouden aanpakken?