Loading...

Over ons

De ideale partner
voor elke job

Wij maken van
uw woning uw thuis

Met oog voor detail en kwaliteit

Kevin en Ben zijn de complementaire vaklieden en zaakvoerders achter MR Projects. MR is samengesteld uit de initialen van hun achternamen, Michiels & Robberechts.

Ben en Kevin MR Projects

MR Projects is beslist een allround bedrijf als het op bouwen, renoveren en het van a tot z inrichten van huizen en appartementen aankomt. Werkt u aan een verbouwing of een nieuwbouwproject en bent u op zoek naar professionele vakmannen die hun stiel door en door kennen? Als ervaren schrijnwerker zijn wij dan zonder twijfel de ideale partner voor al uw projecten op maat!

Meer over ons maatwerk

Kwaliteitsvolle materialen

Wij werken enkel met kwaliteitsvolle materialen en producten wat resulteert in een superieure kwaliteit van uw maatwerk.

Ontzorg-service

Je kunt aan MR Projects qua vakwerk echt alles vragen. Het bedrijf is polyvalent en zeer flexibel. Er wordt steeds oplossingsgericht nagedacht en men handelt daar ook naar. De service is erop gericht je te ‘ontzorgen’. In overleg met de klant komt men tot een plaatje dat klopt en zowel technisch als qua comfort aan de wensen voldoet.

Oog voor detail

Wij zijn trots op ons werk en onze projecten worden keer op keer met de uiterste zorg en oog voor detail uitgevoerd.

Van alle markten thuis

Bij MR Projects is men van alle (bouw)markten thuis. Onder de noemer ‘vertrouwd met hout’ draait het bij hen om schrijnwerk in de ruimste zin van het woord. Van de kasten voor het interieur tot een heuse woonuitbreiding in houtskeletbouw. Vakmanschap is meesterschap en we gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Benieuwd hoe we uw project zouden aanpakken?